20/10/18 – Bàsquet Girona – Torrons Vicens C.B. l’Hospitalet – LEBPLATA

Artícle font: www.basquetgirona.com

El sènior rep demà dissabte a Fontajau el Torrons Vicens CB L’Hospitalet (19 h), que el va derrotar fa un mes en la final de la Lliga catalana LEB Plata.

El sènior del Bàsquet Girona torna demà dissabte a Fontajau, en el seu horari habitual (19 h) i enfrontant-se a un dels altres dos equips catalans del grup Est de LEB Plata, el Torrons Vicens CB L’Hospitalet. L’equip dirigit per Quim Costa intentarà prolongar la seva imbatibilitat -de moment, 3-0 de balanç- davant un rival que coneix bé perquè el mes passat el va superar amb claredat en la final de la Lliga catalana LEB Plata, a Santa Coloma de Farners (73-56).

L’equip barceloní no ha arrencat la competició de la millor manera, amb dues derrotes a la seva pista que l’han col·locat amb balanç negatiu (1-2). Tampoc l’han ajudat els problemes de lesions i, en aquest sentit, el tècnic José Manuel Hoya no ha pogut disposar en aquestes tres primeres jornades de peces de pes com Xavi Guia, Edgar San Epifanio i Toni Gómez. A principis de mes, el Torrons Vicens CB L’Hospitalet va reforçar-se amb Nil Baqués (CB Cornellà) per cobrir la marxa de Gerard Solà i, la setmana passada, va tancar el fitxatge de l’escorta estonià Egert Haller, que va anotar 6 punts en 21 minuts contra el Real Murcia. Shota Gelazonia, imparable en la final de la Lliga catalana LEB Plata, és la referència dels visitants, amb 13 punts, 8 rebots i 2 assistències en gairebé 29 minuts de mitjana.

*La valoració de Quim Costa:

“Tenim la referència de la Lliga catalana, on ens van guanyar clarament, sense opció per a nosaltres. Espero que això ens serveixi per tenir en compte que, tot i que només portin un triomf, tenen molt de potencial”

“Hem d’afrontar el partit amb la mentalitat que serà un partit complicat i que haurem d’actuar molt a prop del nostre cent per cent actual. Si no és així, no guanyarem”

Els horaris de la 4a jornada i la classificació

Foto: Sergi Geronès

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>